AVOIMET TYÖPAIKAT | Regatta Spa Hotel, Hanko
ETSIMME UUSIA TIIMINJÄSENIÄ - OLISITKO SE SINÄ?

KOKKI

Pieni ja dynaaminen keittiötiimimme etsii nyt täydennystä joukkoihin. Toivomme, että olet jo ehtinyt jonkin verran kerryttämään monipuolista työkokemusta erilaisista keittiön työtehtävistä. Olet valmis vastaanottamaan uutta, toimit rauhallisesti myös paineen alla ja olet valmis pelaamaan osana tiimiä. Arvostamme itsenäistä otetta työntekoon, joustavuutta työaikojen suhteen sekä positiivisen työilmapiirin luomista. Edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Ainutlaatuisen työympäristön Hangon kiinnostavimmassa hotelli- ja spamiljöössä

- Mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa ammattiosaamistasi, kokeneen ja innovatiivisen keittiömestarin johdolla

- Kilpailukykyisen palkan

- Erinomaiset henkilöstöedut yrityksen palveluista

- Pääset osaksi tiimiä, joka kehittää asiakkaiden tarpeita vastaavia innovatiivisia ja herkullisia tuotteita

Työ on osapäivätyö, noin 90h/kuukaudessa. Työajan tarkastelujakso yksi vuosi.

Käsittelemme työhakemuksia sitä mukaan, kun niitä saapuu. Rekrytoimme heti, kun oikea henkilö löytyy. Lähetäthän siis hakemuksesi pian sähköpostitse rekry@hotelregatta.fi

Lisätietoja: Keittiöpäällikkö Toni Leskinen toni.leskinen@hotelregatta.fi , puh. 040 011 4088.
TARJOILIJA

Ravintolatiimimme etsii nyt täydennystä joukkoihin. Toivomme, että olet jo ehtinyt jonkin verran kerryttämään monipuolista työkokemusta erilaisten ravintoloiden palveluksessa. Olet valmis vastaanottamaan uutta, toimit rauhallisesti myös paineen alla ja olet valmis pelaamaan osana tiimiä. Arvostamme itsenäistä otetta työntekoon, joustavuutta työaikojen suhteen sekä positiivisen työilmapiirin luomista ja halua tuottaa asiakkaille ravintolaelämyksiä.

Ravintolassa palvelukielenä on suomi, englanti ja ruotsi. Edellytämme voimassa olevaa hygienia- ja anniskelupassia. Työt sijoittuvat pääasiassa iltaan sekä viikonloppuun ja toisinaan aamiaistarjoiluvuoroja.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Ainutlaatuisen työympäristön Hangon kiinnostavimmassa hotelli- ja spamiljöössä

- Mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa ammattiosaamistasi

- Kilpailukykyisen palkan

- Erinomaiset henkilöstöedut yrityksen palveluista

- Pääset osaksi tiimiä, joka kehittää asiakkaiden tarpeita vastaavia innovatiivisia ja herkullisia tuotteita

Työ on osapäivätyö, työtunnit ovat neuvoteltavissa. Työajan tarkastelujakso yksi vuosi.

Käsittelemme työhakemuksia sitä mukaan, kun niitä saapuu. Rekrytoimme heti, kun oikea henkilö löytyy. Lähetäthän siis hakemuksesi pian sähköpostitse rekry@hotelregatta.fi

Lisätietoja: Keittiöpäällikkö Toni Leskinen toni.leskinen@hotelregatta.fi , puh. 040 011 4088.
HOVIMESTARI

Nyt etsimme hovimestari johtamaan salitiimiä ja ravintolan toimintaa yhdessä keittiöpäällikön kanssa. Olisitko se sinä?

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta esimiesroolista sekä monipuolista työkokemusta erilaisten ravintola- ja majoituspalveluiden parista. Olet valmis vastaanottamaan uutta ja toimit rauhallisesti myös paineen alla. Arvostamme erityisesti halua kehittää omaa osaamistaan ja kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin.

Hovimestarimme johtaa tiimiä esimerkillään etulinjassa, ja osallistuu aktiivisesti päivittäiseen asiakaspalvelutyöhön. Meille on tärkeää, että haluat luoda ympärillesi avoimen ja positiivisen työilmapiirin. Pidämme myyntihenkisyyttä tärkeänä osana hovimestarin työtä sekä aitoa halua tuottaa asiakkaille ravintolaelämyksiä.

Ravintolassa palvelukielenä on suomi, englanti ja ruotsi. Edellytämme voimassa olevaa hygienia- ja anniskelupassia.

Mitä muuta toivomme sinulta?

-Innostusta ja aitoa kiinnostusta viinin ja ruoan yhdistämistä kohtaan

-Restolution kassajärjestelmän osaamista

-MaraPlan työvuoro-ohjelman tuntemusta

-Kokemus erilaisten asiakastilaisuuksien suunnittelusta ja järjestämisestä

Mitä tarjoamme sinulle?

Ainutlaatuisen työympäristön Hangon kiinnostavimmassa hotelli- ja spamiljöössä

Mahdollisuuden kehittää ravintolan toimintaa, niin a la carte kuin tapahtumapuolellakin

Tilaisuuden vaikuttaa myynti- ja palveluprosessiin, vieden niitä samalla eteenpäin

Kilpailukykyisen palkan

Erinomaiset henkilöstöedut yrityksen palveluista

Pääset osaksi tiimiä, joka kehittää asiakkaiden tarpeita vastaavia innovatiivisia ja herkullisia tuotteita

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työajan tarkastelujakso yksi vuosi.

Käsittelemme työhakemuksia sitä mukaan, kun niitä saapuu. Rekrytoimme heti, kun oikea henkilö löytyy. Lähetäthän siis hakemuksesi pian sähköpostitse rekry@hotelregatta.fi

Lisätietoja: Keittiöpäällikkö Toni Leskinen toni.leskinen@hotelregatta.fi , puh. 040 011 4088.