ETSIMME UUSIA TIIMINJÄSENIÄ - OLISITKO SE SINÄ?

Kasvava tiimimme etsii parhaillaan uusi jäseniä vakituiseen työsuhteeseen sekä kesä työntekijöitä kesäkaudelle 2022. Katso alta erilaiset työllistysmisvaihtoehdot ja laita hakemuksesi meille jo tänään.
KOKKI BRASSERIE REGATTA

Pieni ja dynaaminen keittiötiimimme etsii nyt täydennystä joukkoihin. Toivomme, että olet jo ehtinyt jonkin verran kerryttämään monipuolista työkokemusta erilaisista keittiön työtehtävistä. Olet valmis vastaanottamaan uutta, toimit rauhallisesti myös paineen alla ja olet valmis pelaamaan osana tiimiä. Arvostamme itsenäistä otetta työntekoon, joustavuutta työaikojen suhteen sekä positiivisen työilmapiirin luomista. Edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Ainutlaatuisen työympäristön Hangon kiinnostavimmassa hotelli- ja spamiljöössä

- Mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa ammattiosaamistasi, kokeneen ja innovatiivisen keittiömestarin johdolla

- Kilpailukykyisen palkan

- Erinomaiset henkilöstöedut yrityksen palveluista

- Pääset osaksi tiimiä, joka kehittää asiakkaiden tarpeita vastaavia innovatiivisia ja herkullisia tuotteita

Työaika sovittavissa. Työajan tarkastelujakso yksi vuosi.

Käsittelemme työhakemuksia sitä mukaan, kun niitä saapuu. Rekrytoimme heti, kun oikea henkilö löytyy. Lähetäthän siis hakemuksesi pian sähköpostitse rekry@hotelregatta.fi

Lisätietoja: Keittiöpäällikkö Toni Leskinen toni.leskinen@hotelregatta.fi , puh. 040 011 4088.
VUOROMESTARI BRASSERIE REGATTA

Vuoromestarina olet vahva tiimipelaaja, jolla on energinen ja positiivinen ote työhön sekä vuoron johtamiseen. Olet kiinnostunut kehittämään omaa osaamistaan ja myös jakamaan osaamistasi tiimin kesken. Sinulle on tärkeää, että asiakas saa onnistuneen tuotteen nautittavakseen ja hän haluaa palata ravintolaan kerta toisen jälkeen.

Tiimiesiemiehenä olet oma-aloitteinen ja osaat johtaa tiimiäsi tuloksellisesti. Olet tottunut tekemään töitä myös kiireen ja paineen alla. Sinulle on entuudestaan tuttua tilauksiin, inventaarioihin ja omavalvontaan liittyvät asiat.

Edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia. Autamme työntekijöitämme asunnon etsinnässä.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Ainutlaatuisen merellisen työympäristön Hangon sydämestä

- Vakavarainen yksityisesti omistettu perheyritys ja taloudellisesti vakaan organisaation

- Mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa ammattiosaamistasi esimiestyössä sekä keittiötyössä

- Kilpailukykyisen palkan

- Erinomaiset henkilöstöedut yrityksen palveluista

- Työllistymismahdollisuuksia myös kesäkauden ulkopuolella Hangon kiinnostavimmassa hotelli- ja spamiljöössä

Käsittelemme työhakemuksia sitä mukaan, kun niitä saapuu. Rekrytoimme heti, kun oikea henkilö löytyy. Lähetäthän siis hakemuksesi pian sähköpostitse rekry@hotelregatta.fi

Lisätietoja: Keittiöpäällikkö Toni Leskinen toni.leskinen@hotelregatta.fi , puh. 040 011 4088.
TARJOILIJA BRASSERIE REGATTA

Ravintolatiimimme etsii nyt täydennystä joukkoihin. Toivomme, että olet jo ehtinyt jonkin verran kerryttämään monipuolista työkokemusta erilaisten ravintoloiden palveluksessa. Olet valmis vastaanottamaan uutta, toimit rauhallisesti myös paineen alla ja olet valmis pelaamaan osana tiimiä. Arvostamme itsenäistä otetta työntekoon, joustavuutta työaikojen suhteen sekä positiivisen työilmapiirin luomista ja halua tuottaa asiakkaille ravintolaelämyksiä.

Ravintolassa palvelukielenä on suomi, englanti ja ruotsi. Edellytämme voimassa olevaa hygienia- ja anniskelupassia. Työt sijoittuvat pääasiassa iltaan sekä viikonloppuun ja toisinaan aamiaistarjoiluvuoroja.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Ainutlaatuisen työympäristön Hangon kiinnostavimmassa hotelli- ja spamiljöössä

- Mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa ammattiosaamistasi

- Kilpailukykyisen palkan

- Erinomaiset henkilöstöedut yrityksen palveluista

- Pääset osaksi tiimiä, joka kehittää asiakkaiden tarpeita vastaavia innovatiivisia ja herkullisia tuotteita

Työ on osapäivätyö, työtunnit ovat neuvoteltavissa. Työajan tarkastelujakso yksi vuosi.

Käsittelemme työhakemuksia sitä mukaan, kun niitä saapuu. Rekrytoimme heti, kun oikea henkilö löytyy. Lähetäthän siis hakemuksesi pian sähköpostitse rekry@hotelregatta.fi

Lisätietoja: Keittiöpäällikkö Toni Leskinen toni.leskinen@hotelregatta.fi , puh. 040 011 4088.
HOVIMESTARI BRASSERIE REGATTA

Nyt etsimme hovimestari johtamaan salitiimiä ja ravintolan toimintaa yhdessä keittiöpäällikön kanssa. Olisitko se sinä?

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta esimiesroolista sekä monipuolista työkokemusta erilaisten ravintola- ja majoituspalveluiden parista. Olet valmis vastaanottamaan uutta ja toimit rauhallisesti myös paineen alla. Arvostamme erityisesti halua kehittää omaa osaamistaan ja kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin.

Hovimestarimme johtaa tiimiä esimerkillään etulinjassa, ja osallistuu aktiivisesti päivittäiseen asiakaspalvelutyöhön. Meille on tärkeää, että haluat luoda ympärillesi avoimen ja positiivisen työilmapiirin. Pidämme myyntihenkisyyttä tärkeänä osana hovimestarin työtä sekä aitoa halua tuottaa asiakkaille ravintolaelämyksiä.

Ravintolassa palvelukielenä on suomi, englanti ja ruotsi. Edellytämme voimassa olevaa hygienia- ja anniskelupassia.

Mitä muuta toivomme sinulta?

-Innostusta ja aitoa kiinnostusta viinin ja ruoan yhdistämistä kohtaan

-Restolution kassajärjestelmän osaamista

-MaraPlan työvuoro-ohjelman tuntemusta

-Kokemus erilaisten asiakastilaisuuksien suunnittelusta ja järjestämisestä

Mitä tarjoamme sinulle?

Ainutlaatuisen työympäristön Hangon kiinnostavimmassa hotelli- ja spamiljöössä

Mahdollisuuden kehittää ravintolan toimintaa, niin a la carte kuin tapahtumapuolellakin

Tilaisuuden vaikuttaa myynti- ja palveluprosessiin, vieden niitä samalla eteenpäin

Kilpailukykyisen palkan

Erinomaiset henkilöstöedut yrityksen palveluista

Pääset osaksi tiimiä, joka kehittää asiakkaiden tarpeita vastaavia innovatiivisia ja herkullisia tuotteita

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työajan tarkastelujakso yksi vuosi.

Käsittelemme työhakemuksia sitä mukaan, kun niitä saapuu. Rekrytoimme heti, kun oikea henkilö löytyy. Lähetäthän siis hakemuksesi pian sähköpostitse rekry@hotelregatta.fi

Lisätietoja: Keittiöpäällikkö Toni Leskinen toni.leskinen@hotelregatta.fi , puh. 040 011 4088.
VASTAANOTTOVIRKAILIJA

Hotellin vastaanottotiimi etsii uutta tiimiläistä. Onko vastaanottotyö sinulle entuudestaan tuttua ja tunnet paloa matkailualaa kohtaan? Lue alta lisätiedot ja hae paikkaa pikaisesti.

Työhösi kuuluu muun muassa

- Hurmata vieraamme toteuttamalla persoonallista sekä asiantuntevaa palvelua

- Varmistaa asiakastyytyväisyys, asiakasuskollisuus sekä laadukas palvelu konseptiemme ja toimintamalliemme mukaisesti

- Hoitaa hotellin vastaanoton päivittäisiä tehtäviä

- Tehdä tiivistä yhteistyötä kerroshoidon ja muiden osastojen kanssa

Toivomme sinulta

- Kokemusta asiakaspalvelutyöstä

- Joustavuutta ja monipuolisuutta

- Kykyä heittäytyä muuttuviin tilanteisiin

- Palveluhenkisyyttä ja aitoa halua ilahduttaa vieraitamme

- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan isoksi eduksi

- Erinomaiset yhteistyö-, tiimityö- ja vuorovaikutustaidot

- Organisointikykyä ja hyvää paineensietokykyä kiireisessä hotelliympäristössä

- Luovuutta sekä intoa kehittyä

Tarjoamme sinulle

- Innostavan työtehtävän ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet

- Kilpailukykyisen palkan

- Ihmisläheisen organisaation tuen

- Osaavat ja mukavat työkaverit

Rekrytoimme heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi ja cv:n sähköpostilla osoitteeseen: rekry@hotelregatta.fi
KESÄTYÖPAIKAT 2022

Haluatko sinäkin inspiroivan työympäristön tulevaksi kesäksi? Mikäli vastasit kyllä, on Hanko ja kesäravintola Solsidan sinun valintasi. Kokoamme juuri uutta kesäkauden 2022 tiimiä. Hae nopeasti mukaan!

Solsidan sijaitsee Hangon upea ja uniikin Regatta SPA-kylpylän yhteydessä. Kylpylän tilat ja palvelut saavat asiakkaamme unohtamaan arjen huolet, niin että he voivat keskittyä käsillä oleviin rentoutumisen hetkiin. Solsidan täydentää tätä asiakaskokemusta upealla näköalaterassilla, raikkailla juomilla sekä mieltä ja kehoa ravitsevalla ruoalla. Solsidan on ennen kaikkea kesäkauden vierailijoiden, matkailijoiden ja hankolaisten kohtaamispaikka.

Kokoamme tällä hetkellä kesäkauden tiimiä ravintola Solsidaniin. Etsimme uransa alkutaipaleella olevia keittiöpuolen työntekijöitä, kuin myös jo uraansa hetken aikaa rakentaneita keittiötyön ammattilaisia.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Ainutlaatuisen merellisen työympäristön Hangon sydämestä

- Mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa ammattiosaamistasi

- Kilpailukykyisen palkan

- Vakavarainen yksityisesti omistettu perheyritys ja taloudellisesti vakaan organisaation

- Erinomaiset henkilöstöedut yrityksen palveluista

- Työllistymismahdollisuuksia myös kesäkauden ulkopuolella Hangon kiinnostavimmassa hotelli- ja spamiljöössä

Työt alkavat: touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan

Työaika: työt sijoittuvat jokaiselle viikon päivälle. Olemme avoinna läpi päivän, iltamyöhään.

Työsuhteenlaatu: etsimme osa-aikaisia ja kokoaikaisia työntekijöitä kesäkaudelle 2022.

Haku päättyy: käsittelemme työhakemuksia sitä mukaan, kun niitä saapuu. Rekrytoimme heti, kun oikea henkilö löytyy. Lähetäthän siis hakemuksesi pian.

Työhakemukset: toni.leskinen@hotelregatta.fi

Lisätietoja: Keittiöpäällikkö Toni Leskinen toni.leskinen@hotelregatta.fi , puh. 040 011 4088.
Avoinna olevat kesätyöpaikat

SOLSIDAN sushikokkeja

Tulet työskentelemään monipuolisissa keittiötehtävissä esivalmistelun, valmistuksen ja esillepanon parissa, aikaisempi kokemuksesi huomioiden. Keittiömme menu pohjaa vahvasti sushiin, jotne onhan sinulla kokemusta sushin valmistuksesta. Olemme ylpeitä siitä, että valmistamme annoksemme alusta loppuun käsityönä.

SOLSIDAN kassatarjoilijoita ja tarjoilijoita

Olethan palvelualtis, helposti muut mukaan innostava tiimipelaajaa, joka on kiinnostunut kehittämään omaa osaamistaan. Haluat tuottaa asiakkaille elämyksiä ja saada heidät viihtymään. Sinulle onnistumisen merkkin on tyytyväinen ja iloisesti yllätetty asiakas, joka haluaa palata asiakkaaksesi kerta toisen jälkeen.

BRASSERIE REGATTA kokkeja

Toivomme, että olet jo ehtinyt jonkin verran kerryttämään monipuolista työkokemusta erilaisista keittiön työtehtävistä. Olet valmis vastaanottamaan uutta, toimit rauhallisesti myös paineen alla ja olet valmis pelaamaan osana tiimiä. Arvostamme itsenäistä otetta työntekoon, joustavuutta työaikojen suhteen sekä positiivisen työilmapiirin luomista.

BRASSERIE REGATTA tarjoilijoita

Toivomme, että olet jo ehtinyt jonkin verran kerryttämään monipuolista työkokemusta erilaisten ravintoloiden palveluksessa. Olet valmis vastaanottamaan uutta, toimit rauhallisesti myös paineen alla ja olet valmis pelaamaan osana tiimiä. Arvostamme itsenäistä otetta työntekoon, joustavuutta työaikojen suhteen sekä positiivisen työilmapiirin luomista ja halua tuottaa asiakkaille ravintolaelämyksiä.

Edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia. Salipuolen työntekijöiltä myös anniskelupassia. Autamme työntekijöitämme asunnon etsinnässä.