HOITOMENU | REGATTA SPA SIGNATURE TREATMENTS

HANKO ALL IN


Kasvohoito 50 min
95 €

Hanko All In – kasvohoito on erityisesti Regatta SPAhan suunniteltu hoitokokonaisuus, jonka sisältämät Baborin ylelliset kasvohoitotuotteet valitaan jokaisen ihotyypin mukaisesti. Hoitoon sisältyy hemmotteleva tervetulorituaali, alkupuhdistus, kuorinta, rentouttava kasvo- ja käsihieronta, hoitonaamio sekä hoidon viimeistelevä hoitovoide.

ONLINE VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

HANKO BLISS TOP-TO-TOE


Kasvot & Vartalo 90 min
180 €

Kokovartalohoito, joka rentouttaa, puhdistaa ja kosteuttaa. Hoito alkaa kokovartalokuorinnalla: täyteläisellä, karpalonsiemeniä sisältävällä voiteella tehtävä kuorinta stimuloi ihosolujen uusiutumista ja tekee ihon silkkisen pehmeäksi. Kuorintaa seuraa tehokas selän alueen hoito, johon kuuluu väsyneitä ja kireitä lihaksia hellivä, rentouttava hieronta ja lämmin syväpuhdistava naamio. Hoidon viimeistelee tehokosteuttava pikakasvohoito, joka jättää kasvojen ihon energisen ja hyvinvoivan näköiseksi.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

KASVOHOIDOT

DR BABOR PRO Therapro peel


Kasvohoito 50 min
105 €

Ihoa tehokkaasti uusiva hoito, joka antaa kasvoille kirkkaamman, sileämmän ja tasaisemman ihon. Hoidossa käytetään AHA-hedelmähappoja, jotka kuorivat ihon tehokkaasti ja aktivoivat ihon uusiutumisprosessia. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti jokaisen ihotyypin mukaisesti. Suosittelemme hoitoa sarjahoitona tai yksittäisenä tehohoitona.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

The ReVersive Glow


Kasvohoito 80 min
180 €

Ihon toimintoja aktivoiva tehohoito auttaa lisäämään ihon elinvoimaa, antaen sille nuorekasta kuulautta samalla vahvistaen ihoa ja tasoittaen sen väriä. Tämä hoito sopii erinomaisesti silloin, kun ihossa on havaittavissa ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Hoidossa käytettävien tuotteiden miellyttävä tuoksu ja koostumus ovat saaneet inspiraationsa Babor -tuotemerkin ruusuista, joita kasvatetaan omistajaperheen omassa puutarhassa.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

HSR Lifting Treatment


Kasvohoito 80 min
180 €

Kasvonpiirteitä muokkaava hoito, joka pehmentää juonteita ja kiinteyttää ihoa. Aktiiviset ja ravitsevat anti-age-vaikuttaja-aineet mahdollistavat ihon kimmoisuuden sekä kiinteyden elpymisen. Hoidon aikana tehdään myös erityinen kiinteyttävä kasvohieronta.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

The Cure


Kasvohoito 70 min
130 €

Doctor Babor Detox -hoito stressaantuneelle ja uusiutumista kaipaavalle iholle. Hoito moninkertaistaa ihon uusiutumisprosessin ja taistelee ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan, joita ovat esimerkiksi hienot juonteet, vähentynyt ihon kimmoisuus sekä ihon pigmenttimuutokset. Tehokas vitamiinicocktail vahvistaa ihoa ja lisää sen vastustuskykyä. Lopputuloksena on nuorentava ja ihon elinvoimaa lisäävä vaikutus.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

The Treatment By Sea Creation


Kasvohoito 80 min
250 €

Ainutlaatuinen, syvänmeren ihmeitä tekeviin raaka-aineisiin perustuva luksushoito. Ylellinen yhdistelmä aktivoivia ainesosia, jotka sisältävät mm. Glycocéane GP3- proteiinia sekä vihreä kaviaari- ja merileväuutetta. Hoito aktivoi kaikkia ihon luonnollisia toimintoja, auttaa ehkäisemään tehokkaasti ihon ennenaikaista vanhenemista ja vähentää jo olemassa olevia ikääntymisen merkkejä. Lämpimien laavakivien ja kylmien korallikivien avulla tehty hieronta tekee hoidosta ennenkokemattoman elämyksen.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

Quick Fix


Ihon pikakaunistava kasvohoito 25min
55 €

Hyvä kosteustasapaino on hyvässä kunnossa olevan ihon perusta! Pikakasvohoidossa käytetään BABORin tunnetuimpia ja suosituimpia tuotteita, jotka ovat todellisia ihon tehokosteuttajia. Ihon kuivuudesta johtuvat pinnalliset juonteet tasoittuvat ja lopputuloksena on elinvoimainen ja virkistynyt iho.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

Grand Cru - The Rose


Kasvohoito 50 min
119 €

Baborin kuuluisat ruusut ja ampullit kohtaavat ylellisessä Grand Cru -kasvohoidossa, joka hemmottelee kaikkia aisteja. Damascena-ruusun ihoa nuorentava ja jälleenrakentava vaikutus tuo iholle ravinteita, silottaa juonteita ja ryppyjä sekä parantaa ihon kosteuspitoisuutta. Lopputuloksena on samettisen pehmeä ja ruusuisen heleä iho.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

VARTALOHOIDOT

Hanko Breeze


60min
150 €

Tämä hoito on kuin raikas tuulahdus! Hoito alkaa koko vartalon kuivaharjauksella, jota seuraa puhdistava spiruliinanaamio vartalolle. Kasvot saavat tehokkaan quick fix-kasvohoidon, joka jättää ihon elvytetyksi, kosteutetuksi ja puhdistetuksi. Lopuksi koko vartalo kosteutetaan Baborin limenraikkailla tuotteilla.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

Regatta SPA Ritual


75min
160 €

Eksoottinen koko vartalon kuorintahoitorituaali, joka vahvistaa ja elvyttää vartaloa. Vartalon kuivaharjauksen jälkeen iholle valutetaan runsaasti lämmintä öljyä kevyillä hierontaliikkeillä. Karkea, ravitseva ja lumoavan tuoksuinen vartalosuola poistaa iholta kuolleet ihosolut hellävaraisesti ja vahvistaa solujen uusiutumista. Vartalon jälkeen vuorossa on hemmotteleva kasvohoito. Hoidossa hoidetaan vartaloa sekä kasvoja tuotteilla, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti. Hoito päätetään kosteuttavalla vartalovoiteella, joka tekee ihosta heleän ja pehmeän!

Hoitava kylpy


60min
65 €
Hoitava kylpy hoidon yhteydessä 50 €

Kleopatran maitokylpy, Aching muscle super soak – kylpy kipeille lihaksille, Sea Lavender & Samphire – kylpy sisältää hemmottelevan eteeristen öljyjen yhdistelmän

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

Duo-hoito


Sinä & Minä Hangossa 150 min
360 € /2 hlö.

Toinen rentoutuu klassisessa hieronnassa (90 min) samalla kun toinen nauttii kokovartalokuorinnasta, jota seuraavat selän spa-hieronta, selälle tehtävä naamio sekä lopuksi kasvohoito. Sen jälkeen molemmat saavat yhdessä nauttia hoitavasta kylvystä, jossa voi siemailla kuohuviiniä ja nauttia ajasta yhdessä.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430