Tunnelmallisessa Brasserie Regatassa nautit klassisesta ranskalaisesta bistrotunnelmasta, herkullisista ruoista ja laadukkaista Välimeren viinitarhojen viineistä.

Brasserie Regatta on ravintola, jossa maut syntyvät käsityötaidosta ja intohimosta ruokaan. Paikalliset ainesosat ja pohjoismaiset aromit ovat menun punainen lanka. Rakastamme kaikkea itse valmistamaamme ruokaa, toivottavasti sinäkin!

Voit myös varata Brasserien jopa 60 hengen yksityistilaisuutta varten: info@hotelregatta.fi.

Alkuruoat


Vihreä salaatti ja dijonvinegretti 9 €
Salaatteja, yrttejä ja dijonkastiketta

Paahdettua valkoista parsaa ja savustettua peuraa 16 €
Valkoista parsaa, ruohosipulihollandaise ja kotimaista savustettua peuraa

Burrattaa, tomaattia ja n`dujaa 14,50 €
Burrattaa, marinoituja tomaatteja, fermentoitua tomaattivinegrettiä ja n`duja makkaraa

Toast skagen ja briossia 16 €
Käsinkuorittuja katkarapuja, briossia ja siianmätiä

Siika ceviche ja avokadoa 16 €
Cevicheliemessä marinoitua siikaa, avokadokreemiä ja korianteria

Karitsatartar Svartholmin karitsasta, sipulia ja keltuaista 16 €
Karitsatartar, sipulimajoneesia, confattua keltuaista ja rapeaa perunaa


Väliruoat


Parsarisotto
Pieni 10 € ja iso 20€

Pääruoat


Hiillostettua porkkanaa, baba ganoush ja pähkinää 24 €
Uuden sadon porkkanaa, baba ganoush, pähkinäkvinoasalaattia

Paistettua ahventa, korvasientä ja puikulaperunaa 29 €
Kotimaista ahventa, korvasienimuhennosta ja puikulaperunapyreetä

Naudan sisäfileetä ja rosépipurikastiketta 38 €
Kotimaista naudan sisäfileetä 180 g, Jaloviina-rosépippurikastiketta ja ruskeassa voissa paahdettua varhaisperunaa

Karitsaa Svartholmista, kevätkaalia ja harissakastiketta 28 €
Karitsaa kahdella tavalla, paahdettua kevätkaalia ja harissakastiketta


Jälkiruoat



Suklaakakkua ja kermavaahtoa 11 €


Sitruunapiirasta ja marenkia 11 €


Raparperia ja valkosuklaata 11 €



Menukokonaisuus


Alla olevaan menukokonaisuuteen voit valita joko 3 ruokalajia (49€), 4 ruokalajia (59€) tai 5 ruokalajia (65€). Pääruokavaihtoehtoja on kolme.


ALKURUOAKSI

Paahdettua valkoista parsaa ja savustettua peuraa
Valkoista parsaa, ruohosipulihollandaise ja kotimaista savustettua peuraa

Siika ceviche ja avokadoa
Cevicheliemessä marinoitua siikaa, avokadokreemiä ja korianteria

VÄLIRUOKA

Parsarisotto


PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT

Hiillostettua porkkanaa, baba ganoush ja pähkinää
Uuden sadon porkkanaa, baba ganoush, pähkinäkvinoasalaattia

TAI

Paistettua ahventa, korvasientä ja puikulaperunaa
Kotimaista ahventa, korvasienimuhennosta ja puikulaperunapyreetä

TAI

Karitsaa Svartholmista, kevätkaalia ja harissakastiketta
Karitsaa kahdella tavalla, paahdettua kevätkaalia ja harissakastiketta

JÄLKIRUOAKSI

Sitruunapiirasta ja marenkia


Raparperia ja valkosuklaata





TEE PÖYTÄVARAUS




AUKIOLOAJAT


Aamiainen
ma - pe 7 - 9.30
la - su 7.30 - 10.30

Lobby Bar
ma - to klo 10 - 22
pe - la klo 10 - 23
su klo 10-15

Ravintola
Ma-to klo 17-22
Pe klo 17-23
La klo 17-23

Huonepalvelu
Ma-to klo 17-21
Pe klo 17-22
La klo 17-22



Keittiö sulkeutuu tuntia ennen sulkemisaikaa. Alkoholin anniskelu päättyy puoli tuntia ennen sulkemista.

TEE PÖYTÄVARAUS

YHTEYSTIEDOT


Torikatu 2
10900 Hanko

info@hotelregatta.fi

+358 19 248 6491