Brasserie | Regatta Spa Hotel, HankoTunnelmallisessa Brasserie Regatassa nautit klassisesta ranskalaisesta bistrotunnelmasta, herkullisista ruoista ja laadukkaista Välimeren viinitarhojen viineistä.

Brasserie Regatta on ravintola, jossa maut syntyvät käsityötaidosta ja intohimosta ruokaan. Paikalliset ainesosat ja pohjoismaiset aromit ovat menun punainen lanka. Rakastamme kaikkea itse valmistamaamme ruokaa, toivottavasti sinäkin!

Tervetuloa buffetaamiaiselle, illalliselle tai lasilliselle! Voit myös varata Brasserien jopa 60 hengen yksityistilaisuutta varten. Kysythän myös lounastarjoiluista, joita järjestämme yli 10 henkilön ryhmille info@hotelregatta.fi.

TEE PÖYTÄVARAUS

Ravintola-, kokous- ja juhlapalveluissa on koronapassi käytössä.

SUNNUNTAIBRUNSSI KLO 10-14

Brasserie Regatan sunnuntaibrunssit ovat vihdoin täällä! Tartu mahdollisuuteen yhteisestä herkutteluhetkestä ystävien ja perheen kanssa. Tule nauttimaan kiireettömästä sunnuntaihetkestä Hangon parhaan brunssipöydän äärelle klo 10-14 välillä. Herkullinen brunssi maksaa 26€ (alle 12-vuotiaat syövät puoleen hintaan).

Mahdolliset erikoisruokavaliot huomioimme erikseen, ilmoitathan näistä varauksen yhteydessä, viimeistään ruokailun alussa paikan päällä.

Sunnuntaibrunssien kysyntä on kasvanut, joten suosittelemme tekemään pöytävarauksen ennakkoon. Voit tehdä varauksen klikkaamalla pöytävarauksiin alta.

TEE PÖYTÄVARAUS

AUKIOLOAJAT


Aamiainen

ma - pe 7 - 9.30
la - su 7.30 - 10.30

Lobby Bar

ma - la klo 10 - 18 (alkoholin anniskelu päättyy klo 17)

Ravintola

ma - pe 12 - 18 (huonepalvelu klo 19.30 asti)
la 12 - 18 (huonepalvelu klo 19.30 asti)
su 10-14 brunssi
Alkoholin anniskelu päättyy klo 17

Keittiö sulkeutuu tuntia ennen sulkemisaikaa.

TEE PÖYTÄVARAUS

YHTEYSTIEDOT


Torikatu 2
10900 Hanko

info@hotelregatta.fi

+358 19 248 6491