VÄLKOMMEN TILL REGATTA SPA HOTEL!

SÅ HÄR GARANTERAR VI EN SÄKER VISTELSE

Viktigast av allt på Regatta Spa Hotel är våra gäster och personal, vars hälsosäkerhet vi antränger oss extra för att garantera. Därför vill vi maximera hälsosäkerheten på olika sätt i hotellets utrymmen. En aspekt av detta är att följa hälsomyndigheternas rekommendationer gällande COVID 19-situationen. Ytterligare vi har även företagets egna riktlinjer.

Begränsade öppethållningstider för restaurangverksamheten 14.-28.2.

Regionförvaltningsverket i södra Finland har publicerat beslut, med vilka man häver och lättar på nuvarande koronarestriktioner.

I och med detta kan vi återigen erbjuda er tjänsterna på Regatta Spa Hotel nästan i sin helhet, i enlighet med hälsosäkerhetens föreskrifter.

Brasserie Regatta serverar frukost som vanligt må-fre kl 7-9.30 samt lö-sö kl 7.30-10.30. Restaurangen är öppen för middag mån-tor kl 17-21 och fre-lör 17-22. På helgerna serverar vi brunch lör-sör kl 11.30-15. Rumsservice är tillgänglig mån-tor kl 17-21 och fre-lör 17-22.

Lobbybaren är öppen mån-tor kl 10-21, fre - lör 10-22 och på söndagar betjänar lobbybaren kl 10-15.

Begränsningar för personantal för möten och evenemang 1.-15.2.

Möten och mindre evenemang kan ordnas i våra lokaler för upp till 50 personer. För mer information, kontakta sales@hotelregatta.fi.

Denna information är i kraft tillsvidare. Vi följer med myndigheternas bestämmelser och uppdaterar informationen och våra verksamhetsmodeller därefter. Den senaste uppdateringen gjordes 13.2.2022.
Allmänna förbättrade rengörings- och hygienrutiner

I vårt hotell är hygien och renlighet alltid viktigt och därför har vi strikta rutiner för dem. Vi desinficerar effektivt kontaktytor, såsom dörrhandtag, betalterminaler, receptionsdiskar och hissknappar, med antibakteriella rengöringsmedel.

Vi tar extra hand om handhygienen, vilket vi även uppmuntrar våra gäster att göra. Handdesi finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen.

Transparent plexiglas har installerats i receptionen för att skydda såväl gäster som anställda.

Användning av ansiksmask är enligt de allmänna riktlinjerna frivilligt för gäster och personal. Personalen använder ansiksmask i en servicesituation, om gästen så önskar. Vänligen meddela personalen om detta i samband med bokningen, eller på plats.

Vid alla betalningsställen föredrar vi kortbetalning framför kontanter.

Vi påminner våra gäster om att följa rekommenderat säkerhetsavstånd och ser till att det inte bildas grupper i våra allmänna utrymmen.

Vi vill skydda våra gästers och anställdas hälsa – så kom inte till oss om du har ens lindriga symptom av influensa.

Av hälsosäkerhetsskäl minimerar vi besök i rum då det är gäster i rummet. Kom ihåg att du även kan kontakta receptionen och spapersonalen från rummet, per telefon.

Ifall coronavirus upptäcks på vårt hotell agerar vi enligt på förhand uppgjorda planer och direktiv.

Restaurang och annan matservering

Vårt hotell erbjuder en riklig frukostbuffé. Enligt behov ber vi att gästerna bokar tid för frukosten så att vi kan undvika trängsel. På kvällarna för servitörerna gästerna till matborden för att förhindra trängsel.

Om du föredrar att äta frukosten på rummet kan du beställa vårt take away-alternativ. Mer information från vår reception.

Du kan också beställa portioner som take away, eller avnjuta dem på rummet under restaurangens öppettider.

För bufféservering erbjuder vi gästerna engångshandskar.

Vi rengör borden efter varje gäst. Vi desinficerar aktivt olika kontaktytor såsom saltkar, betalterminaler och barnstolar.

Vi uppmanar alla att sköta handhygienen och desinficera händerna innan restaurangbesök – du hittar handdesi vid restaurangens ingång.

Vänligen besök inte våra utrymmen ifall du har ens lindriga symtom av influensa.

Mötes- och festutrymmen

Förutom avdelningsspecifika riktlinjer används även Regatta Spa Hotels allmänna hälsosäkerhetsdirektiv i våra mötes- och festutrymmen.

Vi har mångsidiga mötesutrymmen för olika behov; vi placerar bord och stolar beaktande säkerhetsavstånd. Kontakta vår personal för mer information.

Regatta SPA – utrymmen

Vi uppmuntrar alla att vara måna om handhygienen och att använda handdesi särskilt innan man anländer till spa; du finner handdesi vid ingången till spa.

Vi desinficerar aktivt kontaktytor i SPAs alla utrymmen.

Vänligen kom inte till SPAs utrymmen om du har ens lindriga symptom av influensa.

Denna information är i kraft tillsvidare och uppdateras enligt behov.