HOTELLET

REGATTA SPA HOTEL

Regatta SPA Hotel väntar på dig i hjärtat av den historiska badorten, alldeles vid havet. Den eleganta jugend-pärlan, ritad av Lars Sonck, döljer 48 eleganta hotellrum och fantastiska sviter som ger den perfekta miljön för oförglömliga stunder. Välj din favorit bland de unika alternativen och förälska dig!

Rummen är utrustade med madrasser av hög kvalitet, gratis wifi, tv, Chromecast, spaprodukter och hårtork. En härlig bufféfrukost ingår alltid i rumspriset.

REGATTA TOWER SUITERegatta Tower Suite i det romantiska hotelltornet är som tagen ur en film. Sviten som är populär bland bröllopsgäster och semesterfirare är ett ypperligt val för de som vill unna sig lyx. Den rymliga sviten erbjuder en underbar miljö för festtillfällen. Tack vare konferensutrustningen lämpar den sig också för möten och andra evenemang.

LARS SONCK SUITEDen förtjusande Lars Sonck-sviten är uppkallad efter den berömda jugend-arkitekten som ritade Regatta SPA Hotellbyggnaden. I den unika sviten finns det utrymme och stämning för att njuta, ordna en fest eller hålla ett möte. Fönstren bjuder på fantastiska vyer över den intilliggande parken.

JUNIOR SUITE CLASSICUnna dig lyx i den rymliga Junior Suite. Rummen är utrustade med madrasser av hög kvalitet, gratis internet, tv, kassaskåp, badrockar, vattenkokare, spaprodukter och hårtork. En härlig bufféfrukost ingår alltid i rumspriset. Njut av bastu och simbassänger i Regatta SPA för 25€ / person.

JUNIOR SUITE CONTEMPORARYUnna dig lyx i Junior Suite Contemporary. Rummet är utrustat med ett elegant gult badkar och har dessutom madrasser av hög kvalitet, gratis internet, tv, kassaskåp, spaprodukter och hårtork. En härlig bufféfrukost ingår alltid i rumspriset. Njut av bastu och simbassänger i Regatta SPA för 25€ / person.

SUPERIORDe rymliga Superiorrummen är belägna på byggnadens lugnaste sida. Rummen är utrustade med madrasser av hög kvalitet, gratis internet, tv, kassaskåp, spaprodukter och hårtork. En härlig bufféfrukost ingår alltid i rumspriset. Njut av bastu och simbassänger i Regatta SPA för 25€ / person. *Observera att alla rum är unika till storlek och utseende på grund av hotellets historiska arkitektur*

SUPERIOR KITCHENETTESuperiorrummen med minikök lämpar sig särskilt bra för längre vistelser. Rummen är utrustade med madrasser av hög kvalitet, gratis internet, tv, kassaskåp, spaprodukter och hårtork. En härlig bufféfrukost ingår alltid i rumspriset. Njut av bastu och simbassänger i Regatta SPA för 25€ / person. *Observera att alla rum är unika till storlek och utseende på grund av hotellets historiska arkitektur*

COMFORT BASTUNjut av din vistelse i ett Comfortrum med egen Helo-bastu. Rummen är utrustade med madrasser av hög kvalitet, gratis internet, tv, kassaskåp, spaprodukter och hårtork. En härlig bufféfrukost ingår alltid i rumspriset. Njut av bastu och simbassänger i Regatta SPA för 25€ / person.

COMFORT PLUS RUMNjut av din vistelse i ett Comfort Plusrum för 1-2 personer. Från rummen öppnar sig en utsikt mot innergården och delvis mot havet. Rummen är utrustade med madrasser av hög kvalitet, gratis internet, tv, kassaskåp, spaprodukter och hårtork. En härlig bufféfrukost ingår alltid i rumspriset. Njut av bastu och simbassänger i Regatta SPA för 25€ / person.

COMFORT RUMComfort rummen för 1-2 personer är eleganta men samtidigt trivsamma. Rummen är utrustade med madrasser av hög kvalitet, gratis wifi, tv, Chromecast, spaprodukter och hårtork. En härlig bufféfrukost ingår alltid i rumspriset. Njut av bastu och simbassänger i Regatta SPA för 25€ / person. *Observera att alla rum är unika till storlek och utseende på grund av hotellets historiska arkitektur*