REGATTA SPA HOTEL

Regatta SPA Hotel odottaa sinua historiallisen kylpyläkaupungin sydämessä, meren äärellä. Lars Sonckin suunnittelema elegantti jugend-helmi kätkee sisäänsä 48 tyylikästä hotellihuonetta ja upeaa sviittiä, jotka tarjoavat täydelliset puitteet unohtumattomille hetkille. Valitse suosikkisi yksilöllisistä vaihtoehdoista ja ihastu!

Kaikissa huoneissa on laadukkaat sängyt, ilmainen wifi, televisio, Chromecast, kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja. Huoneiden hintaan sisältyy aina herkullinen, monipuolinen buffetaamiainen.

REGATTA TOWER SUITERomanttisessa hotellitornissa sijaitseva Regatta Tower Suite on kuin suoraan elokuvista. Häävieraiden ja lomamatkailijoiden suosima sviitti on loistava valinta niille, jotka haluavat luksusta. Tilava sviitti tarjoaa ihanan ympäristön juhlahetkiin, ja sopii kokousvarusteineen erinomaisesti myös kokousten ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen.

LARS SONCK SUITEHurmaava Lars Sonck -sviitti on nimetty Regatta SPA Hotellin rakennuksen suunnitelleen, kuuluisan jugend-arkkitehdin mukaan. Uniikissa sviitissä on tilaa ja tunnelmaa nauttia, juhlia tai kokoustaa. Ikkunoista levittäytyy upeat näkymät viereiseen puistoon.

JUNIOR SUITE CLASSICHemmottele itseäsi tilavassa Junior Suitessa. Huoneen varusteluun kuuluu laadukkaat patjat, internet-yhteys, televisio, tallelokero, kylpytakit, vedenkeitin, kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja. Huoneen hintaan sisältyy aina buffetaamiainen. Nauti Regatta SPAn kylpyläosastosta erikoishintaan 25€ / hlö.

JUNIOR SUITE CONTEMPORARYHemmottele itseäsi Junior Suitessa. Tyylikkään keltaisen kylpyammeen lisäksi huoneen varusteluun kuuluvat laadukkaat patjat, ilmainen internet-yhteys, televisio, tallelokero, kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja. Huoneen hintaan sisältyy aina buffetaamiainen. Nauti Regatta SPAn kylpyläosastosta erikoishintaan 25€ / hlö.

SUPERIORTilavat Superior-huoneet sijaitsevat rakennuksen rauhallisimmalla puolella. Huoneiden varusteluun kuuluu laadukkaat patjat, ilmainen internet-yhteys, televisio, tallelokero, kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja. Huoneen hintaan sisältyy aina buffetaamiainen. Nauti Regatta SPAn kylpyläosastosta erikoishintaan 25€ / hlö. *Huomioittehan että kaikki huoneemme ovat ainutlaatuisia ja erikoisia hotellin historiallisen arkkitehtuurin takia*

SUPERIOR KITCHENETTESuperior-huoneet, joissa on lisävarusteena minikeittiö, sopivat loistavasti pidempäänkin vierailuun. Huoneen varusteluun kuuluu laadukkaat patjat, ilmainen internet-yhteys, televisio, tallelokero, kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja. Huoneen hintaan sisältyy aina buffetaamiainen. Nauti Regatta SPAn kylpyläosastosta erikoishintaan 25€ / hlö. *Huomioittehan että kaikki huoneemme ovat ainutlaatuisia ja erikoisia hotellin historiallisen arkkitehtuurin takia*

COMFORT SAUNANauti olostasi Comfort-huoneessa, jossa on oma Helo-sauna. Huoneen varusteluun kuuluu laadukkaat patjat, ilmainen internet-yhteys, televisio, tallelokero, kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja. Huoneen hintaan sisältyy aina buffetaamiainen. Nauti Regatta SPAn kylpyläosastosta erikoishintaan 25€ / hlö.

COMFORT PLUS HUONENauti olostasi 1-2 hengen Comfort Plus-huoneessa, josta aukeaa näkymä sisäpihalle ja osittain merelle päin. Huoneen varusteluun kuuluu laadukkaat patjat, ilmainen internet-yhteys, televisio, tallelokero, kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja. Huoneen hintaan sisältyy aina buffetaamiainen. Nauti Regatta SPAn kylpyläosastosta erikoishintaan 25€ / hlö.

COMFORT HUONE1-2 hengen Comfort-huoneet ovat kodikkaita, mutta tyylikkäitä. Huoneen varusteluun kuuluu laadukkaat patjat, ilmainen wifi, televisio, Chromecast, kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja. Huoneen hintaan sisältyy aina buffetaamiainen. Nauti Regatta SPAn kylpyläosastosta erikoishintaan 25€ / hlö. *Huomioittehan että kaikki huoneemme ovat ainutlaatuisia ja erikoisia hotellin historiallisen arkkitehtuurin takia*