HYDRAFACIAL-BEHANDLINGAR

HYDRAFACIAL-BEHANDLINGAR

HydraFacial™ Signature


Ansiktsbehandling
107 €

Ansiktsbehandling som korrigerar hudens grundläggande tillstånd och som är djupt återfuktande. Den unika högmoderna teknologin i HydraFacial™ -ansiktsbehandlingsmaskinen exfolierar huden, rensar svarta och vita pormaskar samt fyller huden med verksamma ämnen. Som slutresultat får du en ren hud som strålar av välmående. Behandlingstid 30min.

ONLINE-RESERVERING RING OCH BOKA +358 10 5018430

HydraFacial™ Clarifying


Ansiktsbehandling
156 €

Djuprengörande ansiktsbehandling som minimerar hudens talgutsöndring och förminskar allt för stora hudporer. Den unika behandlingsmetoden HydraFacial™ tar smärtfritt bort orenheter i huden, och gör huden sammetslen och ren. Under behandlingen görs också en GlySal™ -peeling med syra. Behandlingstid 30-40min beroende på hudtyp.

ONLINE-RESERVERING RING OCH BOKA +358 10 5018430

HydraFacial™ Radiance


Ansiktsbehandling
186 €

En behandling som korrigerar färgstörningar i huden (hyperpigmentering). Förutom rengöring av huden, peeling med syra, fysikalisk peeling samt tillförsel av serum med antioxidanter inkluderar behandlingen en intensiv behandling av hudområden med missfärgningar. Dessa missfärgningar kan vara melasma som beror på hormonell obalans eller missfärgning på grund av ärr, sol eller kosmetika. Efter varje behandling blir missfärgningarna mindre synliga, och med denna behandlingsform är det möjligt att bli av med missförgningarna helt och hållet. Efter behandlingarna är det bra att undvika att utsätta sig för UV-ljus, så att inte missförningen uppstår igen. Efter behandlingen är huden ren, klar och hudfärgen är jämnare. Behandlingstid 30-40min beroende på hudtyp.

ONLINE-RESERVERING RING OCH BOKA +358 10 5018430

HydraFacial™ Age Refinement


Ansiktsbehandling
186 €

Den perfekta ansiktsbehandlingen för mogen hud. Behandlingen korrigerar tecken på åldrande som kan vara allt från pigmentförändringar till djupa rynkor. Detta görs med en Dermabuilder ™ peptidampull, hyaluronsyra och HydraFacial ™ -tillskott som innehåller vitamin A och E. Vid behov görs också en GlySal™ -peeling med syra under behandlingen. Behandlingstid 30-40min beroende på hudtyp.

ONLINE-RESERVERING RING OCH BOKA +358 10 5018430