HydraFacial – Regatta

HYDRAFACIAL HOITOMENU

HYDRAFACIAL™ HYDRATION


Kasvohoito
97 € | Decolte 34 €

Ihon peruskuntoa korjaava ja syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita. Lopputuloksena hyvää oloa hehkuva, kuulas iho.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

HYDRAFACIAL™ SPECIAL


Kasvohoito
152€

Syväpuhdistava kasvohoito minimoi ihon talineritystä ja supistaa laajentuneita ihohuokosia. Ainutlaatuinen HydraFacial™ -hoitomenetelmä poistaa ihon epäpuhtaudet kivuttomasti. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma-alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä 15 % tai 30 % GlySal™ -happokuorinta. Ihosta tulee samettisen pehmeä ja puhdas.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

HYDRAFACIAL™ DEEP CLEAN


Kasvohoito
142 € | Decolte 76 €

Syväpuhdistava kasvohoito minimoi ihon talineritystä ja supistaa laajentuneita ihohuokosia. Ainutlaatuinen HydraFacial™ -hoitomenetelmä poistaa kivuttomasti ihon epäpuhtaudet ja jättää ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ -happokuorinta.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

HYDRAFACIAL™ SKINTONE


Kasvohoito
175 € | Decolte 60 €

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito. Ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi hoitoon kuuluu tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä, ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon jälkeen iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

HYDRAFACIAL™ ANTI-AGE


Kasvohoito
164 € | Decolte 94 €

Ihanteellinen kasvohoito kypsälle iholle. Hoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin, hyödyntäen Dermabuilder™ -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ -tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ -happokuorinta.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430