HYDRAFACIAL HOITOMENU

HydraFacial™ Signature


Kasvohoito
107 €

Ihon peruskuntoa korjaava ja syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita. Lopputuloksena hyvää oloa hehkuva, kuulas iho. Hoidon pituus 30min.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

HydraFacial™ Clarifying


Kasvohoito
156 €

Syväpuhdistava kasvohoito minimoi ihon talineritystä ja supistaa laajentuneita ihohuokosia. Ainutlaatuinen HydraFacial™ -hoitomenetelmä poistaa kivuttomasti ihon epäpuhtaudet ja jättää ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ -happokuorinta. Hoidon pituus 30-40 min, ihotyypistä riippuen.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

HydraFacial™ Radiance


Kasvohoito
176 €

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito. Ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi hoitoon kuuluu tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä, ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon jälkeen iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoidon pituus 30-40 min, ihotyypistä riippuen.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430

HydraFacial™ Age Refinement


Kasvohoito
176 €

Ihanteellinen kasvohoito kypsälle iholle. Hoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin, hyödyntäen Dermabuilder™ -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ -tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ -happokuorinta. Hoidon pituus 30-40 min, ihotyypistä riippuen.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430