Jooga | Regatta Spa Hotel, Hanko

Jooga

JOOGA

Regatta SPA tarjoaa kylpylävieraille sekä yrityksille joogapalveluita sekä kattavan valikoiman hyvinvointiin keskittyviä viikonloppukursseja.

Yksityis- sekä yritystunnit on mahdollista järjestää 1- 16 hengelle Regatta Span alakerran liikuntatilassa tai kylpylän lämmössä. Tunti voi olla rentouttava ja syvävenyttävä, liikkuvan dynaaminen jooga tai läsnäoloharjoitteita sisältävä mindfulness -tunti. Kysy lisää ja räätälöidään teille sopiva kokonaisuus!

Haluatko viettää joogahetken yhdessä ystäviesi kanssa kylpyläkäynnin yhteydessä tai kokouksen lomassa? Tunti suunnitellaan toiveidesi mukaan. Sinä päätät ja suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus.

LEMPEÄ MERIJOOGA


60 min
20 € | Maksu ennakkoon www.holvi.com/shop/merijooga (suosituksemme) tai paikan päällä (vain käteinen ja liikuntasetelit).

Lempeä Merijooga keskittyy hyvää tekevään rauhalliseen liikkeeseen ja hermostoa palauttavaan harjoitukseen, jossa stressi laantuu ja mieli tyyntyy. Liikkeet ja hengitys yhdistyvät levollisella tavalla, joka auttaa pysähtymään ja energisoitumaan. Tunti pidetään Regatta SPAn allasalueella. Tunti sopii kaikille.

ONLINE-VARAUS info@merijooga.fi

PRIVATE YOGA CLASS


60 min
105€ (1 hlö) | 150€ (2 hlö) | 250€ (3-5 hlö)

Yksityis- sekä yritystunnit on mahdollista järjestää 1- 16 hengelle Regatta Span alakerran liikuntatilassa tai kylpylän lämmössä. Tunti voi olla rentouttava ja syvävenyttävä, liikkuvan dynaaminen jooga tai läsnäoloharjoitteita sisältävä mindfulness -tunti. Kysy lisää ja räätälöidään teille sopiva kokonaisuus! Haluatko viettää joogahetken yhdessä ystäviesi kanssa kylpyläkäynnin yhteydessä tai kokouksen lomassa? Tunti suunnitellaan toiveidesi mukaan. Sinä päätät ja suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus.

ONLINE-VARAUS SOITA JA VARAA +358 10 5018430