ETSIMME UUSIA TIIMINJÄSENIÄ KESÄKAUDELLE 2022 - OLISITKO SE SINÄ?

Haluatko sinäkin inspiroivan työympäristön tulevaksi kesäksi? Mikäli vastasit kyllä, on Hanko ja Regatta SPA Hotelin ravintolat sinun valintasi. Kokoamme juuri uutta kesäkauden 2022 tiimiä. Hae nopeasti mukaan!
KESÄTYÖPAIKAT 2022

Haluatko sinäkin inspiroivan työympäristön tulevaksi kesäksi? Mikäli vastasit kyllä, on Hanko ja kesäravintola Solsidan sinun valintasi. Kokoamme juuri uutta kesäkauden 2022 tiimiä. Hae nopeasti mukaan!

Solsidan sijaitsee Hangon upea ja uniikin Regatta SPA-kylpylän yhteydessä. Kylpylän tilat ja palvelut saavat asiakkaamme unohtamaan arjen huolet, niin että he voivat keskittyä käsillä oleviin rentoutumisen hetkiin. Solsidan täydentää tätä asiakaskokemusta upealla näköalaterassilla, raikkailla juomilla sekä mieltä ja kehoa ravitsevalla ruoalla. Solsidan on ennen kaikkea kesäkauden vierailijoiden, matkailijoiden ja hankolaisten kohtaamispaikka.

Kokoamme tällä hetkellä kesäkauden tiimiä ravintola Solsidaniin. Etsimme uransa alkutaipaleella olevia keittiöpuolen työntekijöitä, kuin myös jo uraansa hetken aikaa rakentaneita keittiötyön ammattilaisia.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Ainutlaatuisen merellisen työympäristön Hangon sydämestä

- Mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa ammattiosaamistasi

- Kilpailukykyisen palkan

- Vakavarainen yksityisesti omistettu perheyritys ja taloudellisesti vakaan organisaation

- Erinomaiset henkilöstöedut yrityksen palveluista

- Työllistymismahdollisuuksia myös kesäkauden ulkopuolella Hangon kiinnostavimmassa hotelli- ja spamiljöössä

Työt alkavat: touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan

Työaika: työt sijoittuvat jokaiselle viikon päivälle. Olemme avoinna läpi päivän, iltamyöhään.

Työsuhteenlaatu: etsimme osa-aikaisia ja kokoaikaisia työntekijöitä kesäkaudelle 2022.

Haku päättyy: käsittelemme työhakemuksia sitä mukaan, kun niitä saapuu. Rekrytoimme heti, kun oikea henkilö löytyy. Lähetäthän siis hakemuksesi pian.

Työhakemukset: toni.leskinen@hotelregatta.fi

Lisätietoja: Keittiöpäällikkö Toni Leskinen toni.leskinen@hotelregatta.fi , puh. 040 011 4088.
Avoinna olevat kesätyöpaikat

SOLSIDAN sushikokkeja

Tulet työskentelemään monipuolisissa keittiötehtävissä esivalmistelun, valmistuksen ja esillepanon parissa, aikaisempi kokemuksesi huomioiden. Keittiömme menu pohjaa vahvasti sushiin, jotne onhan sinulla kokemusta sushin valmistuksesta. Olemme ylpeitä siitä, että valmistamme annoksemme alusta loppuun käsityönä.

SOLSIDAN kassatarjoilijoita ja tarjoilijoita

Olethan palvelualtis, helposti muut mukaan innostava tiimipelaajaa, joka on kiinnostunut kehittämään omaa osaamistaan. Haluat tuottaa asiakkaille elämyksiä ja saada heidät viihtymään. Sinulle onnistumisen merkkin on tyytyväinen ja iloisesti yllätetty asiakas, joka haluaa palata asiakkaaksesi kerta toisen jälkeen.

BRASSERIE REGATTA kokkeja

Toivomme, että olet jo ehtinyt jonkin verran kerryttämään monipuolista työkokemusta erilaisista keittiön työtehtävistä. Olet valmis vastaanottamaan uutta, toimit rauhallisesti myös paineen alla ja olet valmis pelaamaan osana tiimiä. Arvostamme itsenäistä otetta työntekoon, joustavuutta työaikojen suhteen sekä positiivisen työilmapiirin luomista.

BRASSERIE REGATTA tarjoilijoita

Toivomme, että olet jo ehtinyt jonkin verran kerryttämään monipuolista työkokemusta erilaisten ravintoloiden palveluksessa. Olet valmis vastaanottamaan uutta, toimit rauhallisesti myös paineen alla ja olet valmis pelaamaan osana tiimiä. Arvostamme itsenäistä otetta työntekoon, joustavuutta työaikojen suhteen sekä positiivisen työilmapiirin luomista ja halua tuottaa asiakkaille ravintolaelämyksiä.

Edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia. Salipuolen työntekijöiltä myös anniskelupassia. Autamme työntekijöitämme asunnon etsinnässä.