TERVETULOA REGATTA SPA HOTELLIIN!

VASTAANOTTO JA HUONE

Vastaanotto palvelee seuraavasti

(Talviaikaan 1.9.-31.5.)
Maanantai – perjantai 7.00-22.00
Lauantai 7.30-22.00
Sunnuntai 7.30-21.00

(Kesäaikaan 1.6.-31.8.)
Maanantai – lauantai 7.30-22.00
Sunnuntai 7.30-21.00

Sisäänkirjautuminen alkaen klo 15.00
Uloskirjautuminen klo 11.00 mennessä
Myöhäinen uloskirjautuminen saatavuuden mukaan
Ensimmäinen tunti ilmainen, jonka jälkeen 10 €/tunti

Huoneavaimet toimivat huoneen oveen, sähkölukijaan sekä etu-ja sivuoveen yöaikaan.

Lemmikit ovat tervetulleita tiettyihin Comfort-, Superior- sekä Superior Kitchenette huoneisiin. Huomioittehan että useammat lemmikkihuoneet sijaitsevat hotellin ensimmäisessä kerroksessa. Lemmikkilisä on 25 €/ huone/ yö. Ilmoitattehan varauksessa, mikäli kanssanne matkustaa lemmikkieläimiä.

Matkustajahenkilömäärä tulee aina ilmoittaa varausvaiheessa.


TURVALLISUUS

Kaikkien turvallisuuden vuoksi huoneissa ja parvekkeilla ei saa tupakoida, eikä käyttää eläviä kynttilöitä. Mikäli näin on kuitenkin toimittu, lähetämme tästä erillisen sanktiolaskun.

Mikäli hotellin tiloihin joudutaan soittamaan vartijapalvelu, asiakkaan käytöksen vuoksi (esim. yöllinen meluhaitta) veloitetaan vartijapalvelun käyntimaksu kyseessä olevalta asiakkaalta.

Noudatamme viranomaisten antamia määräyksiä koskien Covid-19 koronavirusta. Lue päivitetyt ohjeistukset täältä. Henkilökuntamme noudattaa tarkkaan annettuja turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksia. Olemme lisänneet siivousaikaa, jonka vuoksi uloskirjautuminen on tilapäisesti jo klo 11.00.

Tulethan vain terveenä meille!


SAAPUMINEN HANKOON JA PYSÄKÖINTI

Hotellin edessä ja vieressä on ilmaisia pysäköintipaikkoja. Jos ei tilaa löydy hotellin vierestä niin myös kylpylän parkkipaikkaa voi hyödyntää.

Meiltä löytyy kaksi latausasemaa sähköautoille hotellivieraiden käyttöön ilmaiseksi. Siirräthän autosi latauksen jälkeen muuhun pysäköintipaikkaan niin mahdollisimman moni pystyy hyödyntämään latureita. Voit kysyä lisää vastaanotosta saapuessasi.


REGATTA SPA

Regatta SPA palvelee hotellivieraita ympäri vuoden. Mikäli huonevaraukseenne ei sisälly sisäänpääsy Regatta SPAhan, tulee niitä ostaa hotellin vastaanotosta hintaan 25 €/hlö.

Tutustukaa pakettitarjouksiimme tästä:

ONLINE VARAUKSET

Katso Regatta SPAn aukioloajat hotellivieraille täältä.

Kauneus- ja hierontapalveluita saa kätevästi varattua tästä:

ONLINE-VARAUS

tai

SOITA JA VARAA +358 10 5018430

tai

info@regattaspa.fi