Tapahtumat | Regatta Spa Hotel, Hanko
MIKÄ TAPAHTUMA PUHETTELEE SINUA ENITEN?

Regatta SPA Hotel hotellissa ja ravintolassa on joka kuukausi jotain mieltä ja kehoa ilahduttavaa tapahtumaa. Kurkkaa alta kuukausikohtaiset tapahtumat.
REGATTA SPA HOTEL TAPAHTUMAT

Tanssitunnit Kia Lehmuskoski & Anssi Heikkilä 1.12.

Tanssii tähtien kanssa tv-ohjelmastakin tutut huippuopettajat Kia Lehmuskoski ja Anssi Heikkilä saapuvat Hankoon opettamaan latinalaistanssien saloja. Tarjolla on jopa kahdeksan eri tuntia, jotka sopivat kaikille eikä aiempaa tanssitaustaa tarvitse. Tanssitunnit ovat suunnattu aikuisille ja tansseihin tutustutaan soolotanssin muodossa, eli et tarvitse tunneille paria. Lue lisää täältä.

Sanoja, säveliä ja taidetta 3.-4.12.

Suomen kansainvälisesti tunnetuin jazzmuusikko Iiro Rantala ja laulaja-näyttelijä Lotta Kuusisto tuovat mukanaan ainutlaatuisen elämyskokonaisuuden, joka huumaa ja inspiroi kuulijansa. Visuaalisen taiteen loistoa tähän viikonloppuun tuo suomalaisten rakastama taitelija Tommi Toija, joka on iloksemme myös paikan päällä tavattavissa. Lue lisää täältä ja osta liput ajoissa.

Itsenäisyyspäivän brunssi 6.12.

Regatta SPA Hotellissa juhlitaan itsenäisyyspäivää juhlallisen brunssin kera, kuohujuomaa unohtamatta. Kattaukset on suunniteltu niin, että kaikki brunssiseurueet ehtivät hyvissä ajoin seuraamaan itsenäisyypäivän vastaanottoa. Lue lisää täältä.

JOULUISET TAPAHTUMAT HANGOSSA

Joulutori Brankiksella 11.-12.12.

Hangon perinteinen kaksipäiväinen jouluinen tapahtuma. Ohjelmassa mukavaa yhdessäoloa, myyjäiset, joulumusiikkia, joulupukki, riisipuuroa, joulun leivonnaisia, glögiä ym. Tapahtuman aikana on mahdollista ostaa sydäntä lämmittäviä herkkuja sekä lahjoja pukin konttiin. Tervetuloa nauttimaan lämpimästä ja jouluisesta tunnelmasta koko perheen voimin! Lue lisää täältä.
JOULUOSTOKSET HANGOSSA

Hangon Graniittilinna

Upeassa Graniittilinnan myymälästä löydät takuuvarmoja ihastuksen kohteita niin omaan kotiin kuin lahjapaketteihin kuusen alle. Saman katon alta löydät useamman yrittäjän tuotteita. Muun muassa Desannen, jonka valikoimassa on ekologisten huonekalujen ja sisustustuotteiden lisäksi myös Orbordin koruja, Fiskarsissa käsin neulottuja pipoja sekä Kouvolassa tehtyjä savilyhtyjä. Villa Himan puotiin saapuu koko ajan uutuuksia niin hankolaisilta ullakoilta kuin Tanskan sisustusbrändeiltä. Ostoksien lomassa suosittelemme myös pysähtymään kahvilla Graniittilinnan Café Konttorissa. Lue lisää täältä.

Vuorikadun puodit

Vuorikatu on tunnettu sen sydämellisistä kivijalkamyymälöistä. Regatan suosikkeihin kuuluu mm. Tian Veranta, beach lifestyle teemaan omistautunut muodin ja sisustuksen putiikki. Kukkien ystäviä palvelee Regatankin kukista huolehtiva Happy Flower, joka on trendikäs kukkakauppa vanhanajan viehätyksellä. Suomen eteläisin kultasepänliike Kultaseppä S.Lagerroosin valikoima on sykähdyttävä ja tilauksesta valmistaa myö uniikkikoruja. Tutustu puoteihin tarkemmin täältä.
REGATAN RAKASTAMAT KAHVILAT HANGOSSA

TULOSSA