TERVEYSTURVALLISUUS

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN

NÄIN VARMISTAMME TERVEYSTURVALLISEN VIERAILUN

Regatta SPA Hotellissa kaiken toiminnan sydämessä ovat vieraamme ja henkilöstömme, joiden kaikkien terveysturvallisuuden ylläpitämiseen kiinnitämme erityisesti huomiota. Siitä syystä haluammekin maksimoida terveysturvallisuuden eri tavoin hotellin tiloissa. Yksi osa-alue tätä noudattaa terveysviranomaisten yleisiä ohjeita ja suosituksia COVID 19 -tilanteeseen liittyen, lisäksi käytössämme ovat yrityksen omat lisäohjeistukset.

Haluamme, että tiloissamme tapahtuvat vierailut sujuvat terveysturvallisissa merkeissä, niin että kaikki vierailijat voivat nauttia olostaan täysin sydämin. Kiitos että tulet vieraaksemme näinä poikkeuksellisina aikoina. Teemme kaikkemme, jotta elämyksesi meillä on turvallinen ja ikimuistoinen.

Ravintolatoiminnan rajoitetut aukioloajat 14.-28.2.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on julkaissut päätöksiä, joilla puretaan ja lievennetään tämänhetkisiä koronarajoituksia. Näin ollen, pääsemme jälleen tarjoamaan teille Regatta SPA Hotellin palveluita lähes täysimittaisena, terveysturvallisia käytöntöjä noudattaen.

Brasserie Regatassa tarjoillaan aamiaista tuttuun tapaan ma–pe klo 7–9.30 ja la-su klo 7.30-10.30. Ravintola on avoinna illalliselle ma-to klo 17-21 ja pe-la 17-22. Keittiö menee kiinni tuntia ennen sulkemisaikaa ja anniskelu loppuu puolituntia ennen sulkemisaikaa. Viikonloppuisin tarjoilemme brunssia la-su klo 11.30-15. Huonepalvelu on käytettävissä keittiön aukioloaikojen puitteissa.

Lobby Bar on avoinna ma - to klo 10 - 21, pe - la klo 10 - 22. Anniskelu loppuu puolituntia ennen sulkemisaikaa. Sunnuntaisin palvelemme lobby barin puolella klo 10-15.

Kokous- ja tapahtumajärjestämisen henkilömäärärajoitukset 1.-15.2.

Kokouksia ja pienimuotoisia tapahtumia voi järjestää tiloissamme aina 50 henkilömäärään asti. Lisätietoja saat sähköpostitse sales@hotelregatta.fi.

Tämä tieto on voimassa toistaiseksi. Seuraamme viranomaisten tiedotusta ja päivitämme tietoja sekä toimintamallejamme sen mukaisesti. Viimeisin päivitys 13.2.2022.

Yleiset tehostetut siivous- ja hygieniakäytännöt

Hotellissamme hygienia ja siisteys ovat aina tärkeitä, siksi meillä on tarkat käytännöt niihin. Desinfioimme tehostetusti erilaisia kosketuspintoja kuten ovenkahvat, maksupäätteet, vastaanottotiskit ja hissipainikkeet antibakteerisilla pesuaineilla.

Huolehdimme tehostetusti käsihygieniasta, johon kannustamme myös vieraitamme. Käsidesiä on käytettävissäsi hotelliemme yleisissä tiloissa.

Vastaanottotiskille on asennettu läpinäkyvä pleksilasi sekä vieraidemme että työntekijöidemme suojaksi.

Kasvomaskin käyttö on asiakkaille ja henkilökunnalle yleisohjeen mukaisesti vapaaehtoista. Asiakkaan niin toivoessa henkilökunta käyttää maskia palvelutilanteessa. Ilmoitathan tästä toiveesta tilaisuustesi tai varauksesi yhteydessä tai paikan päällä henkilökunnalle.

Suosimme kaikissa maksupisteissä korttimaksua käteisen sijaan.

Muistutamme vieraitamme suositellusta turvavälin pitämisestä ja huolehdimme, ettei yleisiin tiloihin muodostu ryhmiä.

Haluamme turvata vieraidemme ja työntekijöidemme terveyden – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Terveysturvallisuuden vuoksi minimoimme käyntimme huoneessa, silloin kun asiakas on huoneessaan sisällä. Muista, että voit olla vastaanotto- ja kylpylänhenkilökuntaan yhteydessä huoneesta myös puhelimitse.

Toimimme suunnitelmien ja toimintaohjeiden mukaisesti, mikäli koronavirusta tavataan hotelleissamme. Tiimiläisemme on koulutettu hotelleissa tapahtuviin tilanteisiin ja luotamme heidän kykyihinsä.

Ravintola ja muu ruokatarjoilu

Hotellissamme on tarjolla runsas aamiaisbuffet. Porrastamme aamiaiselle saapumista majoittujien määrän mukaan ruuhkien välttämiseksi. Iltaisin ravintolassamme on käytössä pöytiinohjaus, jolla pyritään ehkäisemään ruuhkia.

Jos haluat syödä aamiaisen mieluummin huoneessasi, voit tilata take away -vaihtoehtomme edellisenä iltana. Lisätietoa vastaanotostamme.

Voit tilata ravintolan annoksia myös mukaan vietäväksi tai voit nauttia ne huoneessa ravintolan aukioloaikana.

Buffettarjoiluissa tarjoamme asiakkaiden käyttöön kertakäyttökäsineitä.

Puhdistamme pöydät kunkin pöytäkunnan jälkeen. Desinfioimme tehostetusti erilaisia kosketuspintoja kuten pöydissä käytettävät suolasirottimet, juoma-automaattien painikkeet, maksupäätteet ja lasten syöttötuolit.

Kannustamme kaikkia hyvään käsihygieniaan ja käsidesin käyttöön ennen ravintolaan saapumista - löydät sitä ravintolan sisäänkäynnin läheisyydestä.

Ethän saavu tiloihimme, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Kokous- ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatiloissamme ovat osastokohtaisten ohjeistusten lisäksi käytössä Regatta SPA Hotellin yleiset terveysturvallisuuskäytännöt.

Meillä on joustavat kokoustilat erilaisiin tarpeisiin; sijoitamme pöydät ja tuolit niin, että turvavälit toteutuvat. Saat lisätietoa vaihtoehdoista henkilökunnaltamme.

Regatta SPA - kylpylän tilat Kannustamme kaikkia hyvään käsihygieniaan ja käsidesin käyttöön erityisesti ennen spahan tai kylpyläosastolle saapumista; löydät käsidesiä span sisäänkäynnin läheisyydestä.

Desinfiomme tehostetusti kosketuspintoja kaikissa SPAn ja kylpylän tiloissa.

Ethän saavu SPAn tiloihin, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.