TERVEYSTURVALLISUUS | Regatta Spa Hotel, Hanko

TERVEYSTURVALLISUUS

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN

NÄIN VARMISTAMME TERVEYSTURVALLISEN VIERAILUN

Regatta SPA Hotellissa kaiken toiminnan sydämessä ovat vieraamme ja henkilöstömme, joiden kaikkien terveysturvallisuuden ylläpitämiseen kiinnitämme erityisesti huomiota. Siitä syystä haluammekin maksimoida terveysturvallisuuden eri tavoin hotellin tiloissa. Yksi osa-alue tätä noudattaa terveysviranomaisten yleisiä ohjeita ja suosituksia COVID 19 -tilanteeseen liittyen, lisäksi käytössämme ovat yrityksen omat lisäohjeistukset.

Haluamme, että tiloissamme tapahtuvat vierailut sujuvat terveysturvallisissa merkeissä, niin että kaikki vierailijat voivat nauttia olostaan täysin sydämin.

Koronapassin käyttöönotto alkaen su 28.11.2021 ravintola- ja kylpyläpalveluiden osin

Asioidessasi hotellimme ravintolassa Brasserie Regatassa tai käyttäessä SPAn hoitolaa ja kylpyläosastoa edellytämme vierailtamme EU-koronatodistusta eli koronapassia tai negatiivista testitulosta.

Olethan valmis esittämään koronapassin henkilökunnallemme. Muistathan ottaa mukaasi myös henkilöllisyystodistuksen, joka tarkistetaan passin yhteydessä. Velvollisuus esittää koronapassi koskee 16 vuotta täyttäneitä.

Kokous- ja juhlatilojen osin voimassa olevat rajoitukset saattavat vaikuttaa tilaisuuksien toteutumiseen sekä tarjoiluihin. Tietoa voimassa olevista rajoituksista saat henkilökunnaltamme info@hotelregatta.fi.

Koronapassi luetaan mobiililaitteen sovelluksella paikan päällä. Koronatodistuksen lukija ei kerää tai tallenna todistusten tietoja. Jos sovellus lukee todistuksen hyväksytyksi, ruudulle tulee näkyviin henkilön nimi ja vihreä väri. Jos todistus hylätään, ruudulle ei tule nimeä vaan vain punainen väri. Lue lisätietoja koronapassisovelluksen käyttöönotosta ja muista lisätiedoista Sosiaali-ja terveysministeriön sivuilta.

Mikäli sinulla ei vielä ole koronapassia käytössäsi

Olet lämpimästä tervetullut majoittumaan hotelliimme terveenä myös silloin, jos et ole vielä saanut koronapassia käyttöösi. Ilman koronapassia majoittuville tarjoilemme vaivattomasti aamiaisen huoneeseen ja hotellimme ravintolasta Brasserie Regatasta toimit samalla tavalla myös illallista majoittujan hotellihuoneeseen.

Yleiset tehostetut siivous- ja hygieniakäytännöt

Hotellissamme hygienia ja siisteys ovat aina tärkeitä, siksi meillä on tarkat käytännöt niihin. Desinfioimme tehostetusti erilaisia kosketuspintoja kuten ovenkahvat, maksupäätteet, vastaanottotiskit ja hissipainikkeet antibakteerisilla pesuaineilla.

Huolehdimme tehostetusti käsihygieniasta, johon kannustamme myös vieraitamme. Käsidesiä on käytettävissäsi hotelliemme yleisissä tiloissa.

Vastaanottotiskille on asennettu läpinäkyvä pleksilasi sekä vieraidemme että työntekijöidemme suojaksi.

Kasvomaskin käyttö on asiakkaille ja henkilökunnalle yleisohjeen mukaisesti vapaaehtoista. Asiakkaan niin toivoessa henkilökunta käyttää maskia palvelutilanteessa. Ilmoitathan tästä toiveesta tilaisuustesi tai varauksesi yhteydessä tai paikan päällä henkilökunnalle.

Suosimme kaikissa maksupisteissä korttimaksua käteisen sijaan.

Muistutamme vieraitamme suositellusta turvavälin pitämisestä ja huolehdimme, ettei yleisiin tiloihin muodostu ryhmiä.

Haluamme turvata vieraidemme ja työntekijöidemme terveyden – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Terveysturvallisuuden vuoksi minimoimme käyntimme huoneessa, silloin kun asiakas on huoneessaan sisällä. Muista, että voit olla vastaanotto- ja kylpylänhenkilökuntaan yhteydessä huoneesta myös puhelimitse.

Toimimme suunnitelmien ja toimintaohjeiden mukaisesti, mikäli koronavirusta tavataan hotelleissamme. Tiimiläisemme on koulutettu hotelleissa tapahtuviin tilanteisiin ja luotamme heidän kykyihinsä.

Ravintola ja muu ruokatarjoilu

Hotellissamme on tarjolla runsas aamiaisbuffet. Porrastamme aamiaiselle saapumista majoittujien määrän mukaan ruuhkien välttämiseksi. Iltaisin ravintolassamme on käytössä pöytiinohjaus, jolla pyritään ehkäisemään ruuhkia.

Jos haluat syödä aamiaisen mieluummin huoneessasi, voit tilata take away -vaihtoehtomme edellisenä iltana. Lisätietoa vastaanotostamme.

Voit tilata ravintolan annoksia myös mukaan vietäväksi tai voit nauttia ne huoneessa ravintolan aukioloaikana.

Buffettarjoiluissa tarjoamme asiakkaiden käyttöön kertakäyttökäsineitä.

Puhdistamme pöydät kunkin pöytäkunnan jälkeen. Desinfioimme tehostetusti erilaisia kosketuspintoja kuten pöydissä käytettävät suolasirottimet, juoma-automaattien painikkeet, maksupäätteet ja lasten syöttötuolit.

Kannustamme kaikkia hyvään käsihygieniaan ja käsidesin käyttöön ennen ravintolaan saapumista - löydät sitä ravintolan sisäänkäynnin läheisyydestä.

Ethän saavu tiloihimme, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Kokous- ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatiloissamme ovat osastokohtaisten ohjeistusten lisäksi käytössä Regatta SPA Hotellin yleiset terveysturvallisuuskäytännöt.

Meillä on joustavat kokoustilat erilaisiin tarpeisiin; sijoitamme pöydät ja tuolit niin, että turvavälit toteutuvat. Saat lisätietoa vaihtoehdoista henkilökunnaltamme.

Regatta SPA - kylpylän tilat Kannustamme kaikkia hyvään käsihygieniaan ja käsidesin käyttöön erityisesti ennen spahan tai kylpyläosastolle saapumista; löydät käsidesiä span sisäänkäynnin läheisyydestä.

Desinfiomme tehostetusti kosketuspintoja kaikissa SPAn ja kylpylän tiloissa.

Ethän saavu SPAn tiloihin, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Tämä tieto on voimassa toistaiseksi ja päivitämme sitä tarvittaessa. Viimeisin päivitys 27.11.2021