TERVEYSTURVALLISUUS | Regatta Spa Hotel, Hanko

TERVEYSTURVALLISUUS

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN

NÄIN VARMISTAMME TERVEYSTURVALLISEN VIERAILUN

Regatta SPA Hotellissa kaiken toiminnan sydämessä ovat vieraamme ja henkilöstömme, joiden kaikkien terveysturvallisuuden ylläpitämiseen kiinnitämme erityisesti huomiota. Siitä syystä haluammekin maksimoida terveysturvallisuuden eri tavoin hotellin tiloissa. Yksi osa-alue tätä noudattaa terveysviranomaisten yleisiä ohjeita ja suosituksia COVID 19 -tilanteeseen liittyen, lisäksi käytössämme ovat yrityksen omat lisäohjeistukset.

Haluamme, että tiloissamme tapahtuvat vierailut sujuvat terveysturvallisissa merkeissä, niin että kaikki vierailijat voivat nauttia olostaan täysin sydämin. Kiitos että tulet vieraaksemme näinä poikkeuksellisina aikoina. Teemme kaikkemme, jotta elämyksesi meillä on turvallinen ja ikimuistoinen.

Rajoitetut aukioloajat 24.12.-31.1.

Toimimme AVI:n alueelle säätämien rajoituksien puitteissa. Ravintola Brasserie Regatan sekä hotellin lobby barin aukioloaikoja ovat muokattu vastaamaan nykyisiä rajoituksia. Samoin SPAn puolella toimimme näiden samojen rajoituksien puitteissa.

SPAn kylpyläosasto noudattaa myös AVI:n Hangon alueelle säätämien rajoituksien puitteissa. 28.12.-24.1. välisen ajan saamme pitää kylpyläosastoa avoinna hotellivieraille rajoitetusti, tunnin mittaisilla vuoroilla. Lisätietoja saat vastaanotosta numerosta 019 248 6491. Hoitolapalvelut toimivat sen sijaan normaalisti. Voit tehdä varauksesi täältä.

Brasserie Regatassa tarjoillaan aamiaista tuttuun tapaan ma–pe klo 7–9.30 ja la-su klo 7.30-10.30.

28.12.-31.1. ravintola on avoinna arkisin klo 12-18, lauantaisin klo 12-18  ja sunnuntaisin tarjoilemme brunssia klo 10-14. Ravintolan herkkuja voi tilata huonepalveluna ma-la välillä aina klo 19.30 asti. Huomaathan, että alkoholin anniskelu päättyy klo 17.00.

Lobby Bar

28.12.-31.1. baarin puoli on avoinna ma - la klo10 - 18 ja alkoholin anniskelu päättyy klo 17.

Tämä tieto on voimassa toistaiseksi. Seuraamme viranomaisten tiedotusta ja päivitämme tietoja sekä toimintamallejamme sen mukaisesti. Viimeisin päivitys 11.1.2022.

Koronapassin käyttö

Asioidessasi hotellimme ravintolassa Brasserie Regatassa, kokoustiloissa tai käyttäessä SPAn palveluita, edellytämme vierailtamme EU-koronatodistusta eli koronapassia.

Käytämme THL:n hyväksymän Koronatodistuksen lukijasovelluksella hyväksilukemia koronapasseja. Suomessa voi käyttää koronapassina kaikkia EU-maiden koronatodistuksia (EU Digital Covid Certificate). Joukko maita on sopinut EU:n kanssa koronatodistusten yhteentoimivuudesta. Myös näiden maiden digitaaliset koronatodistukset toimivat Suomessa koronapassina ja ne voidaan tarkastaa Koronatodistuksen lukijasovelluksella (THL). Listan maista, jotka ovat tehneet EU:n kanssa sopimuksen koronapassien yhteensopivuudesta löydät täältä.

Hyväksyttävät koronarokotussarjat Suomessa löydät täältä.

Olethan valmis esittämään koronapassin henkilökunnallemme. Muistathan ottaa mukaasi myös henkilöllisyystodistuksen, joka tarkistetaan passin yhteydessä. Velvollisuus esittää koronapassi koskee 16 vuotta täyttäneitä. Lisätietoa koronapassin ja testitulosten käyttöönotosta täältä. Lue lisätietoja koronapassisovelluksen käyttöönotosta ja muista lisätiedoista Sosiaali-ja terveysministeriön sivuilta.

Mikäli sinulla ei vielä ole koronapassia käytössäsi

Olet lämpimästä tervetullut majoittumaan hotelliimme terveenä myös silloin, jos et ole vielä saanut koronapassia käyttöösi. Ilman koronapassia majoittuville tarjoilemme vaivattomasti aamiaisen huoneeseen ja hotellimme ravintolasta Brasserie Regatasta toimit samalla tavalla myös illallista majoittujan hotellihuoneeseen.

Yleiset tehostetut siivous- ja hygieniakäytännöt

Hotellissamme hygienia ja siisteys ovat aina tärkeitä, siksi meillä on tarkat käytännöt niihin. Desinfioimme tehostetusti erilaisia kosketuspintoja kuten ovenkahvat, maksupäätteet, vastaanottotiskit ja hissipainikkeet antibakteerisilla pesuaineilla.

Huolehdimme tehostetusti käsihygieniasta, johon kannustamme myös vieraitamme. Käsidesiä on käytettävissäsi hotelliemme yleisissä tiloissa.

Vastaanottotiskille on asennettu läpinäkyvä pleksilasi sekä vieraidemme että työntekijöidemme suojaksi.

Kasvomaskin käyttö on asiakkaille ja henkilökunnalle yleisohjeen mukaisesti vapaaehtoista. Asiakkaan niin toivoessa henkilökunta käyttää maskia palvelutilanteessa. Ilmoitathan tästä toiveesta tilaisuustesi tai varauksesi yhteydessä tai paikan päällä henkilökunnalle.

Suosimme kaikissa maksupisteissä korttimaksua käteisen sijaan.

Muistutamme vieraitamme suositellusta turvavälin pitämisestä ja huolehdimme, ettei yleisiin tiloihin muodostu ryhmiä.

Haluamme turvata vieraidemme ja työntekijöidemme terveyden – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Terveysturvallisuuden vuoksi minimoimme käyntimme huoneessa, silloin kun asiakas on huoneessaan sisällä. Muista, että voit olla vastaanotto- ja kylpylänhenkilökuntaan yhteydessä huoneesta myös puhelimitse.

Toimimme suunnitelmien ja toimintaohjeiden mukaisesti, mikäli koronavirusta tavataan hotelleissamme. Tiimiläisemme on koulutettu hotelleissa tapahtuviin tilanteisiin ja luotamme heidän kykyihinsä.

Ravintola ja muu ruokatarjoilu

Hotellissamme on tarjolla runsas aamiaisbuffet. Porrastamme aamiaiselle saapumista majoittujien määrän mukaan ruuhkien välttämiseksi. Iltaisin ravintolassamme on käytössä pöytiinohjaus, jolla pyritään ehkäisemään ruuhkia.

Jos haluat syödä aamiaisen mieluummin huoneessasi, voit tilata take away -vaihtoehtomme edellisenä iltana. Lisätietoa vastaanotostamme.

Voit tilata ravintolan annoksia myös mukaan vietäväksi tai voit nauttia ne huoneessa ravintolan aukioloaikana.

Buffettarjoiluissa tarjoamme asiakkaiden käyttöön kertakäyttökäsineitä.

Puhdistamme pöydät kunkin pöytäkunnan jälkeen. Desinfioimme tehostetusti erilaisia kosketuspintoja kuten pöydissä käytettävät suolasirottimet, juoma-automaattien painikkeet, maksupäätteet ja lasten syöttötuolit.

Kannustamme kaikkia hyvään käsihygieniaan ja käsidesin käyttöön ennen ravintolaan saapumista - löydät sitä ravintolan sisäänkäynnin läheisyydestä.

Ethän saavu tiloihimme, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Kokous- ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatiloissamme ovat osastokohtaisten ohjeistusten lisäksi käytössä Regatta SPA Hotellin yleiset terveysturvallisuuskäytännöt.

Meillä on joustavat kokoustilat erilaisiin tarpeisiin; sijoitamme pöydät ja tuolit niin, että turvavälit toteutuvat. Saat lisätietoa vaihtoehdoista henkilökunnaltamme.

Regatta SPA - kylpylän tilat Kannustamme kaikkia hyvään käsihygieniaan ja käsidesin käyttöön erityisesti ennen spahan tai kylpyläosastolle saapumista; löydät käsidesiä span sisäänkäynnin läheisyydestä.

Desinfiomme tehostetusti kosketuspintoja kaikissa SPAn ja kylpylän tiloissa.

Ethän saavu SPAn tiloihin, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.