KYLPYLÄOSASTO

Elegantti kylpyläosasto hurmaa moderneilla puitteillaan ja uskomattomalla merinäkymällään. Virkistäydy altaissa, rentoudu saunoissa ja nauti raikkaasta meri-ilmasta upealla näköalaterassilla.

Kesäsesonkina (1.6.–31.8.) kylpylä on varattu yksinomaan hotellivieraiden ja osakkaiden käyttöön. Hotellivierailla on pääsy kylpylään vuoden ympäri päiväkohtaiseen erikoishintaan. Kesäsesongin ulkopuolella (1.9.–31.5.) kaikki käyttäjät ovat lämpimästi tervetulleita kylpylään kertakohtaiseen hintaan.

Hanko on aikoinaan ollut vilkas kauppapaikka ja vuonna 1879 rakennetun kylpylälaitoksen ansiosta myös elävä kylpyläkaupunki, joka tarjosi yhdessä Hangon Casinon kanssa puitteet ylelliselle elämälle. Kylpylä toimi kesäsesongin aikaan ja sisälsi erilliset osastot miehille ja naisille. Hangon Regatta SPA palauttaa kylpyläkulttuurin Hankoon ympärivuotiseksi nautinnoksi kaupungin asukkaille ja vieraille ympäri maailman.

TÄYSIMITTAINEN UIMA-ALLAS

Huikealla merinäköalalla varustettu, 25-metrinen uima-allas (+27°C), jossa voit myös uida matkaa ja vesijuosta. Kysy myös uintivalmennusmahdollisuudesta.

SAUNAT

Rentoudu höyrysaunassa ja suomalaisen saunan löylyissä.

HOITAVA TERAPIA-ALLAS

Terapia-altaan 32-asteinen vesi ja vesihieromalaitteet hellivät kehoa ja mieltä.

AURINKOTERASSI

Nauti auringosta, raikkaasta meri-ilmasta ja ihanista juomista upealla näköalaterassilla.