MITÄ KAIKKEA TAPAHTUUKAAN HANGOSSA!

Regatta SPA Hotel hotellissa ja ravintolassa on joka kuukausi jotain mieltä ja kehoa ilahduttavaa tapahtumaa. Kurkkaa alta kuukausikohtaiset tapahtumat Hangossa.

RIEMASTU VAPUSTA

Vappuna Regatta SPA Hotellissa tapahtuu. Brasserie Regatta tarjoilee vappuun täydellisesti sopivaa vappulounasta la 30.4. ja 1.5. klo 11.30-15. Tutustu menuun täältä.

Vappulounaan lisäksi Breasserie Regatta tarjoilee vappuaattona myös illallista klo 16-23 (keittiö menee kiinni klo 22). Illallismenun löydät täältä.

Vapun juhlintaa säestää sykähdyttävällä musiikillaan Tove Ljungqvist. Hän on suomenruotsalainen laulaja-lauluntekijä, jonka juuret johtavat Sipoosta aina Tukholmaan asti. Kesänsä hän viettää Tammisaaren saaristossa. Tove on monelle Regatta SPA Hotellin asiakkaalle entuudestaan tuttu. Olemmekin erityisen iloisia, että saamme hänet jälleen vieraaksemme ilahduttamaan kaikkia teitä. Omien (ruotsinkielisten) laulujen lisäksi hän esittää "nainen ja kitara" tyylillään omanlaisia, jazzahtavia, covereita Eric Claptonista Whitney Houstoniin. Tove on paikalla vappulounaalla sekä vappuaattona illlallisella.

Ethän unohda varata itsellesi aikaa SPAn hoitolassa. Tutustu hemmotteluhoitoihin täältä. Suosittelemme, että käyt myös virkistäytymässä SPAn altaissa ja lempeissä saunoissa. SPA on avoinna la 30.4. klo 10-20 (klo 14-20 avoinna ainoastaan hotellivieraille ja osakkeenomistajille) ja su 1.5. klo 10-16.

MUISTA ÄITIÄ

Lämpimästi tervetuloa koko perheen äitienpäiväbrunssille sunnuntaina 8.5. klo 11.30-16 välisenä aikana.

Äitienpäiväbrunssi

Alkuruokapöytä

Vihersalaatti ja sitruunavinegrette
Salaatti valkoisesta parsasta ja varhaisperunasta
Endiiviä, saksanpähkinää ja viikunaa
Paahdettua munakoisoa ja mustavalkosipulivinegrette
Maalaissalaattia ja piparjuurta
Lämminsavulohta Hangon savustamosta
Skagen rörä
Äyriäiscocktail
Paahtopaistia ja wasabimajoneesia

Pääruoaksi

Valkoista parsaa, mantelipyreetä ja broccolini varsiparsakaalia
TAI
Savustettua lohta, valkoista parsaa ja hollandaisekastiketta
TAI
Paahdettua porsaan kylkeä, varhaiskaalia ja ruskeavoimajoneesia

Jälkiruoaksi

Äitienpäiväkakkua
Macaron-pikkuleivoksia
Makeisbuffet

Lue lisää täältä.ja tee pöytävaraus ajoissa.